Jan is in da house

Ja ho ha confirmat. Joan Laporta vol tornar a la llotja del Camp Nou. Després del seu periple polítics, l’advocat es presenta a les eleccions per batre’s amb un Bartomeu que de ben segur intensificarà la seva ja pastosa campanya. Ha de fer mal presentar-se per amb un senyor triplet i tenir totes les de perdre.

El que tampoc acaba de ser garant són les intencions d’en Jan. A diferència de 2003, la seva imatge ja no és fresca ni nova. És més, Laporta ha estat un dels elements nocius que ha col·laborat a l’eterna confrontació de l’entorn. Posar Cruyff al mateix nivell que Catalunya i Unicef, és la primera mostra que l’objectiu principal no és estendre mans. El pèndol accelera amb força i el seu caminar ja aixeca comentaris. Jan is in da house.

Perquè precisament és soroll, molt de soroll, el que genera l’ex president. Amb una capacitat innata per comunicar i atraure l’atenció mediàtica, Laporta ha aconseguit esdevenir la imatge de l’èxit; tant a nivell personal, amb una vida desenfrenada i festiva; com col·lectiu, a través de la seva gestió des de les oficines del club. La sensació és que amb en Jan tornen els personalismes i un poder individual que tendeix massa als extrems; precisament el mal etern d’un club en sacseig constant.

L’atractiu de Laporta és el seu permanent estat d’excitació, el saber que el Barça posarà una marxa més en tots els sentits però sense cap certesa que el rumb sigui l’adequat. Saber quan comença la festa, però no quan acabarà. Capaç de batre’s amb qualsevol que qüestioni els seus interessos, el candidat ofereix una trempera que ni Rosell ni Bartomeu van saber fer arribar. Més collons que pit. El dubte és si una segona dosi de vitamines seran beneficioses pel perennement emmalaltit organisme blaugrana.

Foto:Gtres

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s