Convergència transparent, Convergència fosca

El President Mas ha tornat a moure peça i ha reiterat que les properes eleccions del 27S han de prendre un aire plebiscitari, en resposta a la declaració del sempre oportú Tribunal Constitucional, que ha declarat inconstitucional qualsevol acte de preparació de la consulta del passat #9N. Sí, sí, aquests van al seu ritme i sentencien amb vuit mesos de retard, amb la intenció, suposo, d’homenatjar el temps que l’Administració triga en donar resposta a les factures dels col·laboradors externs.

Convergència ha col·laborat més que ningú a donar rellevància a aquesta il·lustre institució, la prolongació normativa de l’incompetent govern central, i evidència de la caducitat d’un sistema en funcionament per la trista impulsió de la negació. No, no, no, no, no i no retroactiu. Ho diu la llei, no nosaltres. Però tranquil, Duran, no esquincem les relacions amb l’Estat.

El problema de Convergència, però, és la temença permanent que les seves decisions desprenen. Si avui en Mas surt per reclamar el plebiscit de les properes eleccions, el seu mateix partit, avui mateix, ha permès que el venerable Agustín Conde, un home amb cara de soci vitalici del Club de Polo que passeja la seva cabellera per algun dels setis del Congrés, no hagi de pagar per haver ocultat retribucions i càrrecs al Banc de Santander.  Això de treballar per a la banca seient al Congrés, sembla que no acaba d’estar massa ben vist per allò de l’ètica, les confusions, i les mans llargues que no sabien el que firmaven; però el partit del President, el que també clama transparència, ha votat a favor del seu indult.

Fer enaltiments democràtics, legítims, i després actuar com el que oculta la merda dels amics de sempre, no ho sé, però pinta a l’escena de sempre. Paraulades i portar l’aigua al seu molí.

Foto: Twitter

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s