La Puta i la Ramoneta eren en Rivera

L’home de moda de la política espanyola sembla que dictarà sentència a Madrid i Andalusia, donant suport a na Cifuentes i na Susana Díaz, popular i socialista, per als seus governs autonòmics. Ràpidament l’home de moda de la política espanyola ha ofert una roda de premsa per explicar les honrades virtuts del seu partit, responsable i d’estat, capaç de desbloquejar la maquinària executiva gràcies a les seves honroses aportacions.

L’home de moda de la política espanyola s’ha convertit en el bàcul imprescindible perquè els partits consuetudinaris, els de la casta, segueixin regint i gaudint del poder que tan bé han aprofitat fins ara. Només ell és capaç de ballar amb dretes i esquerres, populars i socialistes, i reivindicar-se com el restaurador del sistema arreglant la pota que ballava de les poltrones afonades.

El dubte és intuir quin serà el seu pes en el futur polític de l’Estat, una vegada han abraçat el paper de l’ambigüitat, precisament en uns temps que exigeixen determinació i concisió. Almenys, Podemos s’ha dignat a respectar el seu estómac fomentant les alternatives reals, Compromís a València o BCN en Comú a casa nostra.

Precisament a Catalunya el gurú de la incertesa es troba, per fi, davant la dicotomia de seguir canviant-se de jaqueta segons els vents que bufin, o comprometre’s amb el projecte de país més gran de la nostra història recent. Si fins i tot Duran es troba entre l’espasa i la paret, potser l’home de moda de la política espanyola ha comès un greu error en pintar-se de gris.

Foto: EFE

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s