Gràcies Kevin Roldán

Ho va dir en Piqué amb el micròfon a la mà, citant el mediàtic cantant sud-americà com l’origen del caos a Madrid, i el posterior canvi d’escenari que va portar el Barça a convertir-se en el favorit de tot. En Piqué és llest, molt. I les seves paraules també cal desxifrar-les entre línies.

Els blancs havien caigut estrepitosament 4-0 contra l’Atlètic de Madrid i Cristiano Ronaldo va convertir-se en l’objectiu de les crítiques per la seva poca empatia amb el madridisme. Quan els aficionats encara arribaven a casa dolguts pel bany dels matalassers, el set ja es desprenia de les penes ballant i bevent amb l’amic Roldan i quatre amiguets de la plantilla. Com deien els romans,  “la dona del Cèsar no només ha de ser honrada, sinó aparentar-ho”, i la gran Cleopatra blanca va estimar-se massa. Com de costum, però amb la diferència que els crítics començaven a provenir de la capitalíssima.

La primera conseqüència de la festa era evident: Ronaldo ja no era intocable, ni per la premsa ni pels aficionats. Amb els trasbals sentimental post Irina, i la caixa dels trons oberta, el joc del portuguès va començar a davallar; i amb ell, el de l’equip sencer. Ni Bale va fer de Neymar ni Benzema de Suárez. Sense pla A, no hi havia alternativa. De la brillantor de finals de 2014, els d’Ancelotti van desinflar-se a base d’apatia i de manca d’amor propi. A Can Barça, el procés va ser totalment invers. El món al revés.

Des de la gran festa, el Madrid semblava l’ombra del que va ser, i inexplicablement el Barça iniciava una ratxa de joc i triomfs que seria l’embrió del Triplet. Ni la pròpia plantilla blaugrana ho esperava. “Gràcies, Kevin Roldan”, va dir en Piqué, i deuria d’haver afegit “perquè sense tu, el Madrid no s’hagués descobert com un equip individualista, plena d’egos”. Així ho va entendre Messi, que a part de gols, s’ha erigit com l’estrella més generosa, autèntica raó dels triomfs. Piqué intuïa que la temporada prenia tonalitats blanques i encara no sabia el millor aliat el tindrien a Madrid. No se’n va poder estar: “Gràcies Kevin Roldan».

Foto: El Periódico

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s