La Colau comença la seva reforma per Montmeló

Que això de la Fórmula 1 és un circ de ninyatos subvencionats per una empresa amb molta pela o, en cas de talent limitadet, per una família amb sobreexcedent econòmic, ho sabíem des de fa temps. Ara la futura alcaldessa Ada hi ha clavat el seu ull i qüestiona la subvenció a la Fórmula 1 per portar el bordell ambulant del menut Ecclestone a Catalunya.

Quan algú que fa quatre dies era una persona qualsevol es converteix en Excel·lentíssima Senyora, el que s’espera és algun acte que marqui el tarannà de la seva excel·lència. En ZP va fer tornar les tropes espanyoles de l’Orient i na Colau es fixa amb el mític Montmeló. Ho sento, però l’atac de líder d’en Zapatero tenia més consistència.

I no, no tinc cap preferència en veure dones esveltes escapant-se de l’escuma del  xampany guanyador per davant de l’alimentació de tants infants barcelonins. La Fórmula és una merda i el seu cost probablement exagerat. El que m’irrita les cavitats nasals és l’ús del titular fàcil per remarcar un programa de govern. Per marcar tendència. Si ara convertim Montmeló en un distingit circuit d’autoescola, també hauríem de renunciar als Extreme i a la candidatura Barcelona-Pirineu de 2026, i ja posats, demanar al bo d’en Bartomeu que el Barça jugui a les sis de la tarda per aprofitar la llum del sol.

Oh! Demagog! Sí. Talment com la novella Excel·lentíssima. Els recursos per les beques menjador hauran de sortir de sota les pedres, però utilitzar la seva existència per deixar petjada és tenir molt poca classe. Les polítiques d’esquerres no poden reivindicar-se a base de contraretallades ni de decisions populistes.

És impossible voler gaudir d’una Barcelona moderna i admirada a Europa, focus d’esdeveniments esportius, tecnològics i empresarials a escala mundial, i qüestionar un dels monuments més tradicionals de l’esport a Catalunya primer, i el congrés mundial dels mòbils després. Que se m’emportin el MWC a Madrid, per posar un exemple a l’atzar, ho sento, però no em fa gens de gràcia. Ser progre no vol dir disparar contra tot allò que faci pudor a calés i amb la imatge de Barcelona, en conseqüència de Catalunya, cal anar amb compte.

2 thoughts on “La Colau comença la seva reforma per Montmeló

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s