Hi ha moltes maneres de robar (per un lector)

Aquesta tarda m’he trobat al correu un escrit d’en Sydney, un amic que sembla ser assidu al web i que m’expressava la seva indignació per la decisió d’en Marc Márquez de fiscalitzar a Andorra. Gràcies per l’escrit.

 

Hi ha moltes maneres de robar

Llegeixo que un dels nostres ínclits campions especialistes en donar voltes al no res, residirà 90 dies l’any a Andorra i s’estalviarà uns quants mil·lions d’euros que no pagarà a l’Hisenda espanyola.

No hi ha paraules per descriure l’enorme repugnancia que experimento quan descobreixo que persones admirades, aplaudides i enaltides com a icones nacionals per part d’una societat acrítica i frívola, actuen com vulgars lladregots de camí ral.  Crec que no pagar els impostos al teu propi país i evadir-los a un Principat que no és més que un paradís fiscal és un delicte i una burla, per més que la llei ho permeti. I crec que la política s’ha convertit en un joc de disbarats quan els nostres representants parlen d’abolir aquests paradisos als quals tenen fàcil accés criatures irresponsables l’unic mérit dels quals és saber posar convenientment el cul sobre dues rodes.

 Magnífica actuació senyor motorista! Només li desitjo que no hagi de recorrer mai a la Seguretat Social. Potser aquell dia no podran canviar-li els llençols del llit per culpa de les retalladles de les quals vostè també és culpable. És clar que potser quan siguem independents pagarà més a gust a l’Agència Tributària Catalana?

Sidney

One thought on “Hi ha moltes maneres de robar (per un lector)

  1. Pingback: Marc Márquez, Andorra, hisenda i l’església | Bernat Coll

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s