Leo somriu i Neymar accelera. Estaran sols, en atac, a Madrid.

Ara ja sí. Ja podem parlar del Clàssic i del Madrid. El derbi és el “proper partit” i la setmana ja escalfa motors nacionals. El Barça va vèncer amb suspens els cadells de l’Ajax i vam poder veure què seria un Barça sense Neymar ni Messi. Vistos els últims 20 minuts, massa poca cosa. La tebior de Piqué i Bartra, per cert, espanta. L’Ajax no portava cap Cristiano Ronaldo i l’equip no va saber sentenciar fins al final.  Si un dels millors moments de l’equip de Martino va coincidir  amb l’absència de les dues estrelles, a finals de 2013, aquest any la cosa pinta ben diferent. Amb un doble avantatge, l’equip va patir massa amb la sortida del 10, l’11 i d’Iniesta, i acusar Luis Enrique d’imprudent és massa oportunista.

Neymar i Messi arriben com una bala al Bernabéu, al zenit d’una relació esportiva que llueix tant com ens prometíem. No només per les estadístiques pròpies, notables, sinó per la benedicció de l’argentí a un lligam obligat a marcar les diferències. El somriure d’en Leo cada vegada que un dels dos marquen, el delata. I vistos els precedents, l’equilibri emocional de l’argentí és un actiu vital que cal cuidar amb molt d’afecte. Si a Madrid presumeixen de les successives golejades consecutives, la culerada s’aferra al bon moment de Messi i l’evolució de Neymar. I al retorn de Suárez.

L’uruguaià acompanyarà l’equip oficialment per primera vegada, i probablement Luis Enrique li permetrà veure el partit des de la banqueta malgrat no tenir ritme de competició. La seva presència pot ser un revitalitzant, més emocional que esportiu, en cas de marcador advers.  L’asturià, per cert, tindrà feina per confeccionar l’alineació. Contra l’Ajax ha donat regulat esforços, Messi inclòs, després de la polèmica contra l’Eibar; i ni Xavi ni Mathieu han sumat minuts. Després de la càtedra del català la passada jornada, no seria estrany veure’l d’inici a Madrid per combatre el físic madrileny amb possessió i toc, el que comportaria que Messi i Neymar estiguessin sols al davant, amb Iniesta enllaçant. Veurem.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s