Al Parlament, #MejorUnidos

Potser sí que això d’empènyer des del carrer acaba obrint les portes del cel. Potser sí que després de tants anys la plebs ha traçat el camí. Potser sí que després d’anys de pactisme i Banca Catalana, Ara Ja Toca. Sigui com sigui sentim-nos orgullosos d’esdevenir la clau d’un procés únic arreu. La forma que Barcelona va prendre el passat #11S2014 ha trobat el vèrtex en la representació del Parlament al defensar la via única. No hi ha marxa enrere  i els múscul segueix creixent. Suficient? No ho sabem, però com promulga l’Albert Rivera, #MejorUnidos

Cada dia que passi fins el #9N2014 serà una prova de foc per un gerro d’orfebreria fina transportat per un camí sotragat. I Madrid seguirà cavant sots i llençant innombrables pedres per aconseguir que el castell de cartes s’esfondri. Que ningú canti victòria. La xarxa va ser enretirada fa temps i qualsevol pas en fals pot provocar un desenllaç fatal. Només tenim una bala.

Lluitem, no deixem que el temps erosioni la inexpugnable  voluntat de ser; i perseverem aliens a la contaminació canalitzada des de Madrid. Espanya ens tem i el món ja ens mira. Tot el que fem pot ser utilitzat en contra nostra. Siguem honorables inconformistes, mostrem-nos distingits idealistes i reivindiquem-nos com il·lustre societat. No ens han fallat. No fallarem. La història parlarà de nosaltres. Els catalans.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s